Over ons

 

Grieks specialiteitenrestaurant Olympia is sinds 1986 gevestigd in het centrum van Baarn. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring en klantgerichtheid, maakt Olympia elke gelegenheid weer tot een bijzondere belevenis.

Hopelijk kunnen wij u verleiden tot een culinaire belevenis met onze authentieke Griekse gerechten. Wij blijven kritisch kijken naar kwaliteit en service en luisteren aandachtig naar de inbreng van onze gasten, waarbij ook onze kleinste gasten niet worden vergeten! Kinderen zijn in Griekenland overal en altijd welkom, zo ook bij ons!

U kunt bij restaurant Olympia genieten van heerlijke gerechten en gezelligheid in een compleet nieuwe setting. In de zomer van 2011 hebben wij gekozen om het interieur volledig aan te passen naar een hedendaagse uitstraling met behoud van de Griekse gezelligheid en kindvriendelijkheid.

Grieks restaurant Olympia te Baarn bevindt zich in het centrum van het Gooi en is makkelijk te bereiken vanaf zowel de A27 als de A1. In de buurt van restaurant Olympia is ruime gelegenheid tot gratis parkeren. Olympia ligt op een steenworp afstand van paleis Soestdijk en de mooie wandelroutes van de bossen rond Lage Vuursche.

Wilt u een ander ook een gezellige en smakelijke avond bezorgen? Dat kan met de Olympia dinerbon. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via (035) 5422493Grieks Restaurant Olympia - Winnaar gemeente Baarn